Forum Index


Support myDVDEdit

Register Register
Log in Log in

Search Search
FAQ FAQ



--- Links ---
MacEtVideo
VideoHelp
Forum Mac-Video
 
(#14) to bug or not to bug??? bad sector error...
Forum Index -> Bug Reports
Author (#14) to bug or not to bug??? bad sector error...
Flo
New Member
New Member   



Joined: 08 May 2006
Posts: 3

PostPosted: Wed 10 May 2006, 12:53 Reply with quote
Type:  Bug Report
 
Last change:  Mon 30 Oct 2006, 14:28
State:  Closed Based on version:  0.9.7 (v31)
Level:  Critical Fixed version:  0.9.8 (v35)

Hi there,

since the update to version 0.9.8 i always get "bad sector error" to all the titles included in the dvd i open with mydvdedit.

i tried to open it with a previous version of MDEdit and no error at all???

Though myDVDEdit claims that the errors havew been fixed i wonder what exactly it fixes ....?

Any thoughts?

thanks and bye,

flo
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic
Author Message
Jerome
Administrator
Administrator   



Joined: 18 Jul 2005
Posts: 465
Location: France

PostPosted: Thu 11 May 2006, 09:22 Reply with quote

It look like a other bug.

I'm looking it.

Jerome
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Jerome
Administrator
Administrator   



Joined: 18 Jul 2005
Posts: 465
Location: France

PostPosted: Sat 13 May 2006, 15:17 Reply with quote

Fixed.

Please download the new 0.9.8 V35

Jerome
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Forum Index -> Bug Reports Page 1 of 1

 
Jump to:  

Powered by phpBB © 2001, 2017 phpBB Group